Hide And Go Seek

Hide And Go Seek drivs av Carl Ivinger, Marielle Hasselblad, Scot James och Joakim Holmberg, ett gäng musikfanatiker i olika åldrar som alla har det gemensamt att de älskar vinylsinglar och älskar att dansa till dansant

hideAndGo

 60-tal, främst soul, R&B, northern, mod-pop och popcorn, men även en del latin, ska, fransk 60s-pop, funk, garage och psych.
Marielle Hasselblad har spelat skivor sedan 2004, som varit en nyckelspelar i Hide & Go Seek sedan starten, har utöver att ha spelat på diverse klubbar i Tyskland,även haft klubben Target Club i Stockholm och var inblandad i Club 5:15.

Joakim Holmberg anslöt sig till mod-scenen under 80-talets första hälft och har spelat skivor sedan 1990, både i Sverige och utomlands; London, Brighton, Buenos Aires, Hamburg, och senast Sinful Summer Mod Weekend i Göteborg, är bara några av destinationer som han förgyllt med sin närvaro.
Scot James har DJ:at sedan1986, han blev involverad i mod-scenen 1983 och lever numer för northern soul-scenen; där favoriterna är Up-tempo 60s soul och R&B.

Carl Ivinger började sin karriär som soul-dj på olika indieklubbar i Stockholm och känns igen från klubbar som Loaded, Club 5:15, The In Crowd och många fler – men hade svårt att hitta rätt publik för sin musik. Därmed startades klubben Hide And Go Seek, i samråd med Marielle & Joakim. Klubben ville erbjuda den större musikalisk variation från 50-talet, 60-talet och 70-talet, än det generella utbudet och är numer i det närmaste en institution inom sin scen.