Bangarang Hi-Fi

Elias och Ludde är ansvariga för samtliga bokningar och klubbar på Guldapan samt garanter för kvalitén. Deras kärleksbarn Bangarang Hi-Fi, värnar om den äldre västindiska musikkulturen som få andra och har haft legendariska spelningar på bland annat Strand, Bonden, Nalen, Knast och Debaser. De är nu redo att inta Guldapan med sin breda och unika kunskap och imponerandesamling sjutumsvinlyer från 60-talet!bangarangElias

Bangarang står även bakom ”Oldies”, en klubb som sedan sin födelse på Pet Sounds 2011, gjort sig namnkunnig i Stockholm med sin dedikerade publik och internationella gäster, och som nu är redo att skriva in sig i era hjärtan i större lokal. Precis som alla Guldapans klubbar drivs Bangarang och Oldies av ren kärlek till musiken, så kom ned i kärleken och dela den i form av rivig hets-ska, hjärtekrossar rocksteady och ruff & tuff boss reggae.