Level Up!

Föddes på Irland, där Level drev sin egna radiostation, som redan då var helt fokuserad på internationell hiphop och närliggande genrer. Med sin djupa kärlek för ghettoslang på olika språk, kombinerat med den sortens politik du aldrig får läsa om i media och ljudvågor som förför ända ned till underbyxorna, kan du räkna med en vild kombination a sydamerikansk swag och söderortstugg när du gästar hennes spelningar.

Level är i grunden musikjournalist, så har du tur kan du även se faktiska hiphopakter gästa henne i båset, tillsammans med betydligt mer rutinerade DJ’s. Inför premiären den 19 Juli har hon samlat på sig några enligt henne ”helt idiotsäkra succéer” i dansväg, så kom stötta denna exil-carioca,när hon tar sina första stapplande steg in i era hjärtan: Slaget om VM må vara över men kärleken överlever allt!