Ett förtydligande:

Namnet Guldapan har ingenting att göra med den gamla baren på Åsögatan med samma namn som tidigare fanns i lokalen där nuvarande Nada huserar.

Anledningen till att namnet på den nya lokalen blev just Guldapan är pga. att restaurangkedjan Pitchers i resten av landet ibland har en extra bar, ibland med nattklubb, som då går under namnet Guldapan. Och för att särskilja en apa från en annan, bär just denna namnet Guldapan Mariatorget.

Eftersom baren vid Åsögatan senast var aktuell för snart tio år sedan, såg vi inte likheten med namnet som något problem, och risken för ihopblandning minimal. Det är inte heller meningen att skapa missförstånd och att medvetet utnyttja namnet för att locka folk som brukade besöka baren på Åsögatan, då speciellt med tanke på att vi har en musikalisk profil med mer fokus på reggae, soul, hiphop etc.

Vi hoppas att detta är utrett en gång för alla, och att alla är med på tåget påväg mot en framtid fylld av skitbra källarklubbar som fyller ett hål i stans klubbdjungel. Kom till Guldapan Mariatorget och festa med oss, under många galna nätter framåt!